петак, 1. мај 2009.

NAJLJEPŠI SPOT O CRNOJ GORI !

Pretražujući you tube, u potrazi za nečim što bih mogla staviti na svoj web blog, naletjeh na ovaj spot, koji je po meni najbolje urađen i zaista mislim da bi ga trebali staviti kao reklamu za Crnu Goru na svim najgledanijim programima poput CNN-a , BBC-a, National Geographic -a, Channel Travel - a.... Ovo je zaista predivno, prosto dok ga gledate prolaze vas trnci, i u srcu osjetite ponos zato što ste Vi baš odabrani da živite u ovoj Bogom danoj zemlji...

4 коментара:

Valerija Vlaovic је рекао...

U pravu si, najbolji je! Vjerujem da ko god da ga pogleda, bilo gdje na svijetu, probuditi će mu želju da sazna još više o Crnoj Gori.

jelena bojanic је рекао...

Stvarno imas dara za pisanje i odabir spotova.Spot je odlican u pravu si kad kazes da ti srce zaigra kad ga gledas, jednostavno te ponese...Ti zaista Crnu Goru nosis u srcu ...Takvi ljudi kao ti bi trebalo da rade na promociji crnogorskog turizma.Svaka cast, odusevila si me!!

Анониман је рекао...

Slazem se! Spot je odlicna prezentacija Crne Gore! Svaka cast!

Andrija је рекао...

Svaka cast i vjerujem da je u snimanje ovoga spota dosta ulozeno i trebalo bi da bude dosta ovakvih spotova i da prikazu Crnu Goru kao zemlju sa najljepsim ljepotama!